Марица си връща Емил Стоев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:57 / 31.12.2008
2099
Марица е напът да си върне Емил Стоев - Бадема. Той ще разтрогне договора си с Родопа на предстоящия на 15 януари арбитраж. Бадема бе даден под наем на тима от Смолян за една година, той обаче няма намерение да остава повече в клуба.
Преди да отиде в Родопа в началото на първенството, нападателят удължи договора си с Марица до лятото на 2012 г. В края на октомври обаче Стоев напусна Родопа в знак на солидарност към оттеглилите се президент на клуба Георги Панайотов и треньор Тенчо Тенев. Около месец той поддържаше форма с родния си клуб Марица. Със завръщането му в Пловдив шефовете се надяват той да заформи добър тандем в нападение с Рангел Абушев.

Марица ще се оглежда и за други попълнения след арбитража.
- Ще вземем играчи на точно определени постове, които да вдигнат нивото на отбора и около които да израстват младите момчета - заяви треньорът Манол Георгиев.

Иначе футболистите на Марица получиха заплатите си. Така всички задължения към тях бяха изчистени.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).