Нелеп автогол на Салимехмед закопа Ботев срещу Цървена звезда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 04.04.2017
3188
Ботев допусна обрат от Цървена звезда и загуби с 1:3 във втория си мач на турнира VIVACOM CUP за набор 2002. Срещата се игра на изкуствения терен на базата на "орлите" в Разград.

В първия си двубой вчера "канарчетата" завършиха 1:1 срещу Левски.

Срещу Цървена звезда Иво Казаков прати топката към вратата от свободен удар в 12-ата минута, вратарят се намеси неумело и кълбото влетя в мрежата за 1:0.

В заключителните секунди на първото полувреме Мерт Салимехмед си отбеляза изключително нелеп автогол, след като от няколко метра прати топката в собствената си врата за 1:1.

Две минути след почивката червено-белите стигнаха до пълен обрат, след като играч на Цървена звезда отправи 30-метров пас, защитата на Ботев заспа и нападател от въздуха простреля Милко Баданов за 1:2.

Във втората минута на добавеното време сърбите организираха бърза контра, която завърши с трети гол във вратата на Милко Баданов - 1:3.

В сряда пловдивчани нямат мач, а в зависимост от крайния резултат на срещата между Левски и Цървена звезда, ще стане ясно за кое място ще се борят в четвъртък.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).