Христо Андреев: Христолов не може да разиграва цял Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:12 / 30.12.2008
14032
Димитър Христолов не се е явил на днешната среща, потвърди и Христо Андреев. Финансовият директор в Ботев и посредник в сделката между Христолов и Ирена Кръстева вече беше заминал по спешен ангажимент в чужбина, но бе достатъчно любезен да отговори на няколко въпроса, които интересуват читателите на Plovdiv24.bg:

- Един от аргументите, които Христолов съобщи е, че Ирена Кръстева е провалила сделката, като не се е появила на 21 декември?

- На 21 декември Христолов не е донесъл никакви акции в София, така че нямаше как тогава да осъществим сделка, Кръстева не се е крила от никого. Днес той не дойде на срещата. След Нова Година ще видим как ще продължат нещата.

- Ще продължите ли преговорите все пак?

- Не може той да разиграва цял Пловдив, включително и мен. Това няма как да стане. Продължаваме с опитите и смятам, че ще стигнем до успех.

- Христолов се оплаква и от факта, че г-жа Кръстева не го е поканила лично на среща в София...

- Госпожа Кръстева е ангажиран човек и до този момент не е имало проблеми да си кореспондират чрез мен. Специално за днешната среща му се обадиха лично от София.

- Все пак, какви са шансовете сделката да се осъществи?

- Христолов има сключен договор и трябва да прехвърли акциите. Ние сме изрядни по предварителния договор и сме изпълнили всичко на 100%, няма нещо, което не сме спазили по него. Според този предварителен договор имаше дата, на която трябваше да се подпише последния договор и окончателно да се прехвърлят акциите. През цялото това време ние издържахме клуба. За нас е важно да завършим сделката и да запазим дипломатичния тон. Държим на диалога, да продължим разговорите и се надяваме новата 2009 година да бъде по-успешна, с повече късмет и по-мъдра в името на Ботев Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).