Стреляне в тъмното за черно-белите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:46 / 04.04.2017
2684
Въпреки головата суша, която го е налегнала, Мартин Камбуров е непоклатим в състава на Локо (Пд). Всички на Лаута се надяват, че именно в утрешния мач за Купата срещу Лудогорец техният основен коз ще се отпуши.

Това няма да му помогне да доближи още рекорда на Зума по голове в елита, но ще го издигне още по-нависоко в скалата на "черно-бялата" любов, пише в днешния си брой "Меридиан мач".

В чисто спортно-технически план обаче, присъствието на Камбуров поставя в шах Едуард Ераносян. Напоследък треньорът залага на схемата с трима защитници и по-наситена средна линия в мачовете с най-добрите отбори в първенството.

Така беше в шампионатен мач с "орлите" в Разград (0:1) и с ЦСКА, когато черно-белите бяха без своя лидер. Сега обаче Мартин Камбуров е на линия и може би новата схема ще бъде изпробвана за пръв път и с него, което ще е малко стреляне в тъмното.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).