Конфузна загуба на Ботев в изключително неподходящ момент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:02 / 03.04.2017
2808
Ботев допусна неочаквана загуба с 1:2 от Нефтохимик в среща от 20-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на един от естествените терени на базата в "Коматево".

Поражението идва в изключително неподходящ момент за "канарчетата", които можеха да се възползват от грешната стъпка на ЦСКА-София. Момчетата на Иван Цветанов обаче не само, че не успяха да скъсят дистанцията с лидера, а дори добавиха един пункт към изоставането си и паднаха от предпоследния в класирането.

Жълто-черните контролираха случващото се на терена, но направиха множество пропуски пред вратата на бургазлии. В 7-ата минута резултатът бе открит, след като Мартин Татаров се разписа с глава.

Малко по-късно Татаров имаше нова добра възможност, но я пропусна. До края на първата част "канарчетата" стигнаха до още няколко добри ситуации за гол, които пропиляха с лека ръка.

След почивката играта се поизравни, а в 60-ата минута резултатът стана 1:1 след попадение на Кристиян Парашкевов.

Малко по-късно ситуацията за пловдивчани се усложни допълнително, след като Милко Георгиев бе изгонен за втори жълт картон, падайки за дузпа в наказателното поле.

Така нападателят ще бъде наказан за предстоящия двубой на мъжкия тим срещу Пирин за Купата на България.

Пълният крах за "канарчетата" дойде в 80-ата минута, когато след изпълнение на ъглов удар Кристиян Кръстев с глава донесе победата за бургазлии.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).