Локо с отличен дебют на стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:54 / 03.04.2017
2323
Локомотив разгроми Mонтана с 6:2 в мач от поредния кръг в Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на градския стадион "Пловдив".

Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, "смърфовете" ще домакинстват на Голямата къща, за да може помощния терен на Лаута - Кошарата, да е свободен единствено за мъжкия тим.

Начало на головия рецитал даде Миролюб Георгиев. Той вкара за 1:0 още в 20-ата секунда след изстрел от границата на наказателното поле. Една минута по-късно Ангел Денчев с глава прониза за втори път вратата на Монтана.

В 10-ата минута Мариян Тонев получи добра топка в наказателното поле на гостите с премерен шут покачи преднината на Локомотив на 3:0.

В 32-ата минута Димитър Законов нанесен точен изстрел в левия ъгъл на вратата на Монтана за 4:0. Гостите върнаха едно попадение в 34-та минута за 4:1.

В 44-ата минута Иван Грънчаров бе точен за 5:1 в полза на Локомотив. Той получи топката в наказателното поле след центриране на Димитър Законов и без проблеми реализира петото попадение за "черно-белите"

Четвърт час преди края Монтана стигна до втория си гол в мача. Играч в синьо стреля силно, Павлин Евтимов успя да избие, но при добавката стражът на "черно-белите" бе преодолян.

В 85-ата минута влезлият като резерва Цветан Бурдев оформи крайното 6:2 в полза на Локомотив.

След тази среща момчетата на треньора Димитър Палазов се изкачиха на 7-мо място в класирането с актив от 30 точки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).