Киров за лиценза на Ботев: Не коментирам тези неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:08 / 31.03.2017
2573
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров призна, че е изхабил доста нерви по време на двубоя срещу Монтана, спечелен с 2:0. Наставникът бе помолен и да коментира информациите, че лицензът на клуба виси заради неплатени заплати към трима бивши футболисти.

Ето какво каза специалистът след края на мача в Коматево:

"Най-важното беше да спечелим двубоя. Съумяхме да го направим, но изхабихме нерви заради многобройните пропуски. Отдавам това на прибързването в последния пас и в завършващия удар. Трябва да видим кои отбори ще заемат 10-о и 11-о място и тогава ще правим изводи за втората осмица".

"Не можахме да свършим много работа през паузата, защото имахме трима младежки национали, а някои от играчите бяха с контузии. Работи се по въпроса за привличането на Пламен Димов, но има административни причини, свързани с бившия му клуб Алтай".

"Не съм аз човекът, който се занимава с лиценза на Ботев и затова няма да коментирам информациите за неплатени заплати на трима бивши футболисти".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).