Христо Андреев: Още утре трябва да има сделка, не бива да се губи време

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 29.12.2008
6833
Финансовият директор на Ботев Пловдив Христо Андреев потвърди за Plovdiv24.bg информацията за утрешната среща между Ирен Кръстева и Димитър Христолов, на която най-вероятно ще бъде финализирана сделката за прехвърлянето на акциите.

"Вярно е, че утре ще има среща. Чрез мен, купувачите официално поканиха Христолов на среща в София, където да бъде дискутирана финалната продажба на клуба и окончателният вариант на сделката. Ако двете страни се разберат сме готови за още една среща, на която ще присъства и Борислав Димитров, на която ще бъдат дискутирани и въпроси, свързани със селекцията, подготовката и други неща около клуба. От няколко фенклуба на Ботев проявиха желание да се срещнат с новите собственици, за да се запознаят с тях и начинът им на работа", заяви Андреев за Plovdiv24.bg.

"Сделка винаги се прави при съгласие и на двете страни. Моето мнение е, че е наложително за доброто на клуба да има сделка още утре, не трябва да се губи време. Важна е разбира се волята на продавача. Независимо от всичко обаче сме длъжни, заради изключителните обществени очаквания, показани през последните дни, да направим тази сделка. Феновете заслужават един по-добър клуб. Аз лично, като представител на купувачите, мога категорично да заявя, че желание за купуване на клуба все още има", добави още Христо Андреев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).