Даксон се връща по-късно в България заради сватба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 28.12.2008
2605
Халфът на Локо Даксон Да Силва ще кумува на свой приятел, който се жени в Бразилия на 10 януари догодина. Това съобщи бившият вицепрезидент на "черно-белия" клуб Кузман Маринков, който в момента е мениджър и представлява футболиста в България. Ръководството на Локо е позволило на Даксон да се прибере по-късно в България, тъй като на 10-и "черно-белите" вече ще са започнали зимната си подготовка.

В края на месец януари ще бъдат внесени документите на Даксон за получаване на български паспорт. Неговият мениджър Кузман Маринков съобщи, че процедурата трае около половин година и изрази надежда, че до лятото на 2009 Даксон вече ще има българско гражданство.

Евертон Джилио - Том пък ще претърпи операция от херния в родината си Бразилия и също ще пристигне по-късно. Интервенцията ще бъде на 3 януари, а Том ще пътува за България след като се възстанови.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).