Ботев все пак би Левски на Герена, но при юношите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:24 / 23.03.2017
3013
Ботев постигна много сладка победа с 2:1 над Левски насред София в среща от 20-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов" и бе изгледан от около 50 зрители.

Жълто-черните направиха силен мач и особено през първите 40 минути надиграха тотално своя съперник. Новото попълнение Емил Колев се отчете с гол и асистенция, а освен това бе в основата на повечето интересни положения пред вратата на "сините".

В 19-ата минута резултатът бе открит, след като Димитър Пройчев пусна отличен извеждащ пас към Емил Колев. Атакуващият футболист напредна и останал сам срещу вратаря, пусна топката покрай него за 0:1.

В 31-ата минута "канарчетата" стигнаха до втори гол, дошъл след дузпа. Димитър Тонев пусна към Емил Колев, роденият в Габрово нападател се озова в наказателното поле и бе фаулиран от защитник, а главният съдия посочи бялата точка. С изпълнението на 11-метровия наказателен удар се нае Димитър Тонев, като прати вратаря в обратния ъгъл за 0:2.

В първата минута на продължението на първата част Габриел Земярски центрира от свободен удар и Емил Колев засече с глава, но топката се отклони от страничния стълб.

В 59-ата минута домакините получиха подарък от жълто-черните и стигнаха до попадение. Габриел Земярски изпълни глупаво пряк свободен удар и вместо да центрира подаде топката в стената. Последва бърза контра за "сините" и в нейния край нападател се разписа, останал очи в очи със Стелиан Ангелов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).