Фенове на Ботев отново готвят протест

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:06 / 26.12.2008
12402
Фенове на Ботев отново готвят протест срещу президента на клуба Димитър Христолов. Този път проявата е насрочена за 28 декември (неделя) от 12:00 ч. пред сградата на община Пловдив, научи Plovdiv24.bg.

Припомняме, че миналата неделя фенове на "жълто-черния" клуб протестираха по улиците на Пловдив. Първо те се събраха пред стадиона, след което се преместиха пред общината, а от там шествието им потегли по Главната улица на Пловдив. По-късно група фенове обсадиха къщата на Христолов в пловдивското село Крумово. Там се стигна и до сблъсъци с органите на реда.

След протеста само в рамките на няколко дена се случиха множество събития. Повечето от тях бяха свързани с различни декларации. Припомняме, че в понеделник пред Plovdiv24.bg кметът на Пловдив Славчо Атанасов разкри имената на купувачите на "жълто-черния" клуб. Часове, след като публикувахме и аудио-запис от изказването, Ирена Кръстева за първи път проговори по темата. Чрез нарочна декларация тя обвини Димитър Христолов като единствен виновник за това, че сделка няма. Последваха различни реакции от всички страни. Фактите обаче са следните: финализиране на сделката все още няма, а футболистите на клуба все още на са си взели парите за последната заплата и премиите, които имат да взимат.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).