Проблем с неясното бъдеще на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:04 / 16.03.2017
8902
Неясното бъдеще на Ботев (Пд) може да остави клуба без 7 от основните му футболисти, твърди в днешния си брой "Меридиан мач". Става дума за твърдите титуляри Георги Георгиев, Виктор Генев, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Радослав Терзиев, както и за двама от най-талантливите юноши - Радослав Апостолов - Щайгата и Борис Тютюков.

Тази Седморка е с изтичащи контракти в края на сезона. Към днешна дата обаче в Коматево не бързат да стартират преговори за задържането им. Уточняваме, че двама от тях - Неделев и Вутов, са собственост на други клубове и играят в Коматево като преотстъпени.

От Ботев обаче не са водили разговори с клубовете им за удължаване на наема. Неясното бъдеще на клуба е основната причина за това, но има и втора, която също не е за подценяване. Към днешна дата в Коматево реално няма човек, които евентуално да удължи контрактите на споменатата Седморка.

Припомняме, че Иван Йотков, който дълги години беше финансов директор на клуба, подаде оставка, а все още няма назначен на неговия пост.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).