Левски поиска Йордан Милиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:01 / 24.12.2008
3391
Защитникът на Локомотив (Пд) Йордан Милиев влиза в трансферните планове на Левски, научи. Футболистът бе избран за играч №1 на Лаута за 2008 г. Договорът на Милиев изтича през лятото на 2009 г. До момента играчът се опъва и не иска да го поднови въпреки желанието на Локомотив. Най-вероятно от Лаута ще предпочетат да вземат някой лев за защитника, вместо да го изпуснат през лятото.

В същото време на Герена обсъдиха селекцията с мениджъра Петър Заберски. Агентът редовно работи със сините в последните години.

- Водих разговори с Емил Велев и Даниел Боримиров относно селекцията. Засега обаче няма нищо конкретно. На Герена търсят играчи - коментира Петър Заберски.

Мениджърът призна, че има интерес към защитникa на Левски Юсеф Рабех.

- Говорил съм с два-три отбора от чужбина. За момента обаче той е футболист на Левски и ако няма оферта, която да устройва клуба, той ще остане при сините. Има договор за четири години и ако не бъде продаден, ще го изпълни - допълни Заберски.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).