Номинации за Футболист на Пловдив 2008: Стефан Учиков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 24.12.2008
2617
За четвърта поредна година читателите на Plovdiv24.bg избират "Футболист на Пловдив. Анкетата тази година започна изключително бурно. Стартът на допитването бе даден вчера, но а 24 часа над 1300 човека упражниха своя глас. Всички желаещи да го направят ще имат тази възможност до началото на чнуари, когато ще бъдат обявени разултатите.Както всяка година номинирахме по четирима играчи на елитните Ботев и Локо и по два на втородивизионните Спартак и Марица.

Представяме кратка визитка на номинираните и мненията на следящи от близо изявите им специалисти, като целта е тази информация да улесни избора ви за "Футболист на Пловдив 2008".

Стефан Учиков (Марица)
Опитният халф се адаптира бързо към Марица и за кратко се превърна в лидер на отбора, повеждайки младите футболисти на „кършаклии" в тежките двубои на „Изток". Този сезон Учиков има реализирано едно попадение от 11 изиграни мача, в които е бил на терена 897 минути.

Специалистът коментира:
Митя Иванов (в. „24 часа - Пловдив"): Стефан Учиков внесе нужното спокойствие и рутина в отбора на Марица. Голямо влияние както на играта му, така и на целия отбор оказва огромня му опит в „А" група и чужбина. Той си пасна на точното място, идвайки в Марица. Освен изключителен футболист, той е и дясната ръка на треньора Манол Георгиев, което дава допълнително спокйствие на треньора. С игрите си в Марица Учиков доказа, че е много добър футболист.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).