Перфектно! Ботев елиминира Лудогорец и е на финал!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:41 / 14.03.2017
6874
Юношите на Ботев от набор 2001 се класираха за финала в турнира за Купата на БФС. Това стана факт, след като "канарчетата" завършиха 1:1 като гости на Лудогорец в полуфиналния реванш. В първия двубой възпитаниците на треньора Стефан Стоянов бяха постигнали победа с 2:1 в Коматево.

Мачът започна зле за пловдивчани, които допуснаха гол още в 5-ата минута. Атака на Лудогорец по дясното крило завърши с диагонален удар. Вратарят Милко Баданов изби, но Георги Бабалиев направи успешна добавка за 1:0.

Четвърт час по-късно жълто-черните сътвориха страхотен пропуск. Димитър Тонев бе изведен сам срещу вратаря и пусна топката покрай него, но притичал защитник изби от голлинията.

Така се стигна до 32-ата минута, когато Ботев стигна до равенство. Кристиан Добрев проби отляво, навлезе в пеналта и пусна пас към Иван Василев. За него пък не бе проблем да вкара на празна врата за 1:1.

Пет минути след почивката Лудогорец удари греда след опит за центриране от фаул.

Малко след това Ботев пропусна отличен шанс да поведе в резултата. Димитър Тонев проби отлично между трима, навлезе в наказателното поле и стреля, но топката мина на метър от гредата в аут.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).