Ботев с най-голямата си звезда срещу Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:42 / 13.03.2017
7837
Юношите на Ботев от набор 2001 отпътуваха за Разград, където утре ще срещнат Лудогорец в полуфинален мач-реванш от турнира за Купата на БФС. В първия двубой, който се игра на базата в Коматево, жълто-черните се наложиха с 2:1.

Наставникът на "канарчетата" Стефан Стоянов може да разчита на всичките си налични футболисти, с изключение на трайно контузения Станислав Работов. Сред 18-те попадна и големата звезда на тима Кристиан Добрев, който пропусна първия мач заради изтърпяване на наказание за червен картон.

Двубоят Лудогорец - Ботев е във вторник от 11:00 часа и ще бъде ръководен от Георги Гинчев с помощници Илиян Капарашев и Здравко Николов.

Ето и групата на жълто-черните:

Милко Баданов, Християн Карастойков, Димитър Балинов, Габриел Земярски, Алкан Местанджиков, Тодор Петков, Петър Дашев, Антонио Николов, Петър Караангелов, Димитър Пройчев, Благовест Данчев, Стоян Николов, Станислав Шопов, Димитър Тонев, Емил Колев, Кристиан Добрев, Даниел Иванов, Иван Василев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).