Напръскаха със спрей популярен фен на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:46 / 13.03.2017
5141
Агитката от около 50 бултраси, която подкрепяше Ботев при гостуването на Черно море в Каварна, е създала доста проблеми на полицията по пътя си към северния морски град. Заради повреда в един от автомобилите, с които са пътували привържениците, те са се забавили по пътя и са пристигнали малко след началото на двубоя.

Полицията обаче не ги е пуснала на трибуните, тъй като момичето, което продавало билети, било затворило касата, пише в днешния си брой "Меридиан мач". След доста разправии пловдивчани все пак заели места в сектора за гости, но веднага започнали да тъпчат две фланелки, свалени от фенове на Черно море, и знаме на "моряците", след което ги разпънали на оградата.

Органите на реда поискали от бултрасите да свалят трофеите и да не провокират публиката в останалите сектори, но те отказали и след разгорещен спор в крайна сметка демонстративно ги запалили.

При друг инцидент по пътя към Каварна след пререкания с полицията популярният в агитката Велизар Гърка е бил напръскан със спрей, за да бъде усмирен. Той е популярен герой от клип в интернет, в който обижда изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, докато той дава интервю след мач с Ботев в Коматево.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).