Бащата: Имаше много грешки, топките стигаха трудно до Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:57 / 10.03.2017
2962
Помощник-треньорът на Локомотив Христо Колев - Бащата откровено си призна, че отборът е допускал доста грешки по време на мача с Дунав. Въпреки това специалистът смята, че равенството е напълно справедливо.

Ето какво каза легендата на черно-белите след края на двубоя в Разград:

"Мисля, че резултатът е справедлив. И двата отбора играха за победата. За нас е положително, че успяхме да изравним. Имаше много грешки от тактическо естество".

"Червеният картон доста ни помогна. След него успяхме да контролираме почти всичко. След гола имахме още ситуации, при които евентуално да спечелим мача, но не успяхме. Имаше доста грешни подавания и топките много трудно стигаха до Мартин Камбуров. В средата на терена губихме много топки. Там трябва да се работи повече".

"Що се касае до следващия ни мач с ЦСКА, ние сме доказали, че можем да играем добре срещу всеки съперник. По трибуните ще има ентусиазъм и добра атмосфера. Мисля, че имаме доста голям шанс да спечелим този двубой".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).