Христолов: Изпълнил съм договорките, надявам се да има сделка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:18 / 22.12.2008
3800
Изпълнил съм всички искания на кандидат-купувачите на Ботев, заяви президентът и собственик на клуба Димитър Христолов.

Думите му баха по повод изявлението на Ирена Кръстева, собственик на Нова българска медийна група Холдинг АД, относно това, че няма финализиране на сделката за продажбата на футболен клуб Ботев.

"Не съм представил днес пред нотариус акциите на Ботев, според предварителното споразумение, защото съдът все още не е регистрирал вдигането на уставния капитал на дружеството от 1 000 000 на 1 700 000 лева, което бе направено на Акционерното събрание на 18 декември (четвъртък). Имах уверение, че това ще стане до събота (20 декември), но не се получи. Сега му уверяват, че до вторник (23 декември) това ще бъде направено. Смятам, че такова забавяне от няколко дни не би трябвало да бъде проблем за всеки сериозен кандидат-купувач", заяви Димитър Христолов.

Той добави, че е изпълнил всички изисквания на кандидатите за нови собственици на Ботев, включително и това да насрочи Акционерно събрание за вдигането на уставния капитал на клуба. "Надявам се след съдебната регистрация да финализираме веднага сделката по продажбата на Ботев", завърши Димитър Христолов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).