Георги Славков: Не се вижда светлина в тунела

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 22.12.2008
2742
Георги Славков е бивш голмайстор на Ботев, носител на престижния приз "Златната обувка". Един от най-големите футболисти в историята на клуба, в момента общински съветник.

Разочарован съм, защото очакванията на феновете и на нас, бившите футболисти, бяха големи. Ботев никога не може да ми бъде безразличен. Видяхте докъде се стигна с начина, по който беше управляван. Всички сме в неведение. Не знаем какво се случва и как се развиват нещата. В момента ситуацията е патова. От 2 месеца се споменаваха някакви имена, но тези хора не се разкриват. Вероятно тези, които знаят дали ще има нови собственици, се броят на пръстите на едната ръка. И търпението на феновете вече се изчерпва. Навсякъде се тръбеше, че денят Х за Ботев ще бъде 18 декември. Тази дата обаче отмина, а нещата си останаха на същото положение. Не се вижда никаква светлина в тунела. Никой не се изправя да каже каква е истината и какво ще стане оттук-нататък.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).