Христо Данов: Сделка с Ботев може да няма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:37 / 22.12.2008
3339
Христо Данов е бивш президент на Ботев и Българския футболен съюз. Бившият банкер коментира събитията в клуба.

Още когато беше огласено, че има кандидати за купувачи на Ботев, аз казах, че няма сделката, няма да се получи. За всеки нормално мислещ човек е ясно, че акциите на Христолов можеха да се джиросат веднага, след като е имало разбирателство за финансите. Не беше нужно да се чака общото събрание, за да станат официално собственици. Ако искат, могат да направят събрание и след 5 години.
Чувствам, че това са хора, които търсят някакви икономически интереси от цялата работа. Имат някакъв пазарлък. Самият факт, че провеждат срещи с кмета на Пловдив Славчо Атанасов, говори за това. Предполагам, че Христолов им е обещал някакви облаги. На тая основа са били и техните взаимоотношения.

Определено ще се стигне до тежка финансова криза. Ситуацията ще стане по-лоша. Все пак, хубав или лош, Христолов 10 години е издържал отбора. Не са малко парите, които той е хвърлил. Предполагам, че финансите не му достигат и той ограничава бюджета. Реално до този момент никой не се беше явявал като кандидат за купувач. Аз съм разговарял с него много пъти по този въпрос. Феновете винаги искат повече, което е съвсем нормално. Определено не оправдавам поведението на агитката, но тя също е изнервена.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).