Бонев разясни колко заплати не са платени в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:42 / 01.03.2017
7029
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев се включи в ефира на Дарик радио и направи коментар на ситуацията в клуба, както и на завършилия по-рано днес мач срещу Пирин (0:1).

Ето какво заяви Христо Бонев:

"Мога да кажа, че възстановяването ми върви много добре. Гледах и днешния мач и мача с Нефтохимик в Пловдив. Специално за днешния мач, отсъствиоето на Мартин Камбуров оказа отрицателно влияние върху отбора, тъй като цялата наша игра е съсредоточена върху участието му и нашите атаки винаги стигат до Мартин Камбуров. Мисля, че Едуард Ераносян тук трябва да наблегне, тъй като Мартин няма да е вечен и идва един момент, в който рано или късно биологията си казва думата и трябва да спреш. И ако ние не сме готови в атака да намерим подходящите хора, тогава отборът ще има проблеми".

"Мисля, че всички виждат, че ние имаме добре изграден отбор. Ако имахме в атака по-добри и бързи футболисти, можехме да се борим за тройката".

"От деня, в който г-н Христо Крушарски е в Локомотив, съумя да изчисти всички задължения към НАП, които бяха останали от предишни ръководства, да плати на всички футболисти, преминали през Локомотив. До сега няколко милиона лева г-н Крушарски е извадил лични негови пари, за да издържа отбора. В чужбина е и може би затова е забавил, ако е забавил плащането за един месец, но това не е проблем. Искам да успокоя нашите привърженици".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).