Ераносян: Искам две победи в следващите 4 дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:56 / 01.03.2017
3155
Треньорът на Локо (Пд) Едуард Ераносян изрази умерен оптимизъм относно предстоящите два мача на неговия тим в рамките само на 4 дни. Черно-белите гостуват днес от 15,00 часа на Пирин, а в събота приемат на Лаута Локо (ГО).

"Чака ни дълга седмица с два мача - в Благоевград и в събота срещу Локомотив Горна Оряховица. Излизаме с мисълта да спечелим и в двата двубоя. Знаем, че няма непобедими отбори. Откакто съм в Локомотив, се мъча да убедя футболистите, че имат възможност да играят и трябва да се помъчат да покажат добър футбол. Пък резултата накрая - каквото стане. Ясно е, че не може да побеждаваме във всяка среща", заяви Ераносян, цитиран от "Тема спорт".

"В момента, в който Радуканов стана треньор, има подем в Пирин. Да се надявам, че футболистите ще покажат малко по-различно лице от това, което беше срещу Нефтохи­мик. За да имаме позитивни резултати в сряда и събота", коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив преди визитата в Благоевград днес.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).