Радуканов изчетка Локо, Пирин хвърля британец срещу "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:15 / 28.02.2017
2901
Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов изрази съжаление, че няма как да разчита на Тони Тасев. Нападателят получи пети жълт картон в мача с Монтана и автоматически бе наказан за 1 мач с лишаване от състезателни права.

В групата обаче ще бъде новото попълнение Рос Дженкинс. Британецът подписа договор и вече има право да играе за благоевградчани.

Останалите футболисти в лагера на Пирин са на разположение на Радуканов, в това число и възстановените Станислав Костов и Александър Башлиев.

"Очаква ни тежък мач, а това, че спечелихме два поредни двубоя, не трябва да вдига излишно самочувствието на момчетата. Напротив - трябва да сме здраво стъпили на земята, предстоят ни още много мачове срещу сериозни съперници и Локомотив е едни от тях", заяви Милен Радуканов на днешната си пресконференция.

Мартин Камбуров и Иван Горанов няма да играят за Локо, но според Радуканов това не трябва да внася успокоение в редиците на Пирин.

"Вярно, Мартин Камбуров е най-добрият нападател в родното първенство, но в Локомотив има много качествени изпълнители. В игра се връщат Пламен Крумов и Ванчо Траянов. Ние обаче ще играем за победа и ще я търсим през всичките 90 минути", заключи наставникът.

На въпрос за сгъстеният цикъл от мачове, Милен Радуканов заяви, че той е от полза за отбори с 22-ма равностойни футболисти, а не за тимове като Пирин. Въпреки това треньорският тандем ще направи всичко възможно отборът да бъде във форма за всеки отделен мач, в това число и за срещите от турнира за купата на България.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).