Камбуров стресна всички в Локо, отново е на антибиотици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:53 / 28.02.2017
2978
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров вдигна на крак спортно-техническия щаб, след като беше подложен на тридневно лечение на антибиотици.

В двете срещи след подновяването на първенството Камбуров играе с болки в адукторите. Лекарският щаб на "черно-белите" не е поставил инжекции на футболиста преди мачовете с Верея и Нефтохимик и болката се е увеличила.

След направена ехография се оказало, че травмата на Камбуров не е сериозна, пише в днешния си брой "Меридиан мач". Адукторът не е пострадал, а просто след много ритници се е увеличила болката на травмираното място.

Няколко дни нападателят ще бъде на антибиотици, като участието му срещу Пирин (Благоевград) утре е под въпрос. Ако треньорът Едуард Ераносян реши да запази капитана си, той ще бъде готов за домакинството срещу Локомотив (Горна Оряховица).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).