Боби Димитров: Положението в Ботев е трагично, в касата няма и лев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 20.12.2008
4363
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Борислав Димитров, че положението в клуба е отчайващо към този ден и напрежението се покачва с всеки изминал ден.

„Има реална опасност почти 60 семейства да останат без пари за коледните и новогодишните празници. Проблемът е, че сделката между г-н Христолов и новите собственици все още не се е осъществила и това бави плащанията", заяви Димитров. Той подчерта, че може да пропадне цялата селекция и лагерите, ако до няколко дни няма положителен резултат. „Имаме договорени играчи, лагери, контракти. Те обаче няма как да станат факт, ако нещата се провалят. От името на всички, които по някакъв начин са свързани с Ботев призовавам г-н Христолов и новите ни собственици да приключат нещата възможно най-скоро, тъй като положението е повече от критично. Тук е моментът да благодаря на кмета на Пловдив г-н Славчо Атанасов, който също се е заел със задачата всичко да приключи благополучно. Когато сделката приключи, клубът ще започне да функционира нормално и нещата ще влязат в релси. Тръпнем в очакване това да се случи, за да имаме по-приятни коледни и новогодишни празници", коментира още Димитров.

Най-сериозните опасения обаче са свързани с цялостното бъдеще на клуба. „Ако нещата останат такива, каквито са към днешна дата, бъдещето на клуба е поставено на карта, защото в момента той е на автопилот. Има реална опасност, ако сделката не се финализира, Ботев да се разпадне", изрази своите притеснения Димитров.

Според запознати футболистите на Ботев имат да вземат 1 заплата и 3 премии. Същото се отнася и за останалите служители на клуба, които също имат да получават пари. „Истината е, че в касата на клуба няма нито 1 лев", разкри още изпълнителният директор на „канарчетата".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).