Бивша разпределителка на Марица спечели томбола като зрител

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 26.02.2017
2781
Бивша състезателка на Марица (Пловдив) извади късмета по време на волейболната среща между любимия и отбор и гостуващия Казанлък Волей (Казанлък) от Националната волейболна лига, играна в четвъртък в зала Пловдивски университет.

Името на разпределителката Теодора Иванова бе изтеглено от мениджъра на Жълто-сините Борис Халачев в традиционната томбола с номерата на зрителските билети и тя спечели оригинален анцуг, специално брандиран за ВК Марица, в размер по неин избор.

Иванова е от школата на Марица, но когато беше на 20 години, замести легендарната Нели Маринова в ЦСКА (София). Сега дъщеря й е тръгнала по нейните стъпки и тренира волейбол в пловдивския клуб при треньорката Петя Хрисчева.

Томболи с награди за публиката се провеждат по време на всички официални домакински мачове на женския тим на Марица. Така ще бъде и на 7 март в зала Пловдивски университет, когато шампионките посрещат ЦСКА (София) за последния си мач от редовния сезон в НВЛ.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).