Камбуров: Имам проблеми, в понеделник отивам на преглед

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:22 / 26.02.2017
5162
Капитанът на Локомотив Мартин Камбуров разкри, че е играл с травма в последните два мача на тима срещу Верея и Нефтохимик, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Не искам да се оправдавам за равенството срещу Нефтохимик, но имам някакво разтежение. Влезнах, защото исках да играя. Но в понеделник ще отидем с нашия лекар на по-обстоен преглед и ако има някакво усложнение, ще видим какво ще предприемем", заяви Императора.

"За самия мач какво мога да кажа? Вятър, доста единоборства. Нефтохимик се бяха прибрали, което е нормално за тях, защото бяха доволни на едната точка. Не може да ги съдим - така са си избрали тактиката. Ние пък не създадохме достатъчно възможности за гол, така че това 0:0 е закономерно. В нашето първенство всички отбори са изравнени, освен Лудогорец. Левски и ЦСКА просто могат да вземат по-скъпи чужденци, но като цяло всеки може да загуби от всеки", допълни още легендата на Локомотив.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).