Ераносян: Загубихме две точки от отбор, който е по-слаб от нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:52 / 25.02.2017
4647
Треньорът на Локомотив Едуард Ераносян призна, че не може да упрекне футболистите за играта им при нулевото равенство с Нефтохимик. Според специалиста Локо е загубил 2 точки, от отбор, който теоретично е по-слаб от черно-белите.

Ето какво заяви Едуард Ераносян след двубоя с Нафтата на Лаута:

"Мач, който трябва да забравим колкото може по-бързо. Направихме много грешки. Може би това не беше нашият отбор. Не мога да упрекна футболистите в липса на желание. Жалкото е, че още в първите моменти някои неща не се получаваха".

"Може би започна да се налива едно олово в краката на футболистите. На все пак сме хора, това не е война. Както можехме да спечелим, по същия начин можехме и да загубим".

Животът продължава. След като не сме спечелили мача, всеки един от вас може да изкара своите изводи и да се помъчи да ме убеди, че е имало подценяване. С оглед на резултата, всеки може да каже каквото иска сега след мача. Няма какво да оборвам, защото самият резултат е загуба на 2 точки срещу отбор, който теоретично е по-слаб от Локомотив".



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).