Във фондацията на Бакалов обезпокоени заради Акционерното събрание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:54 / 19.12.2008
5338
Фондацията "Бъдеще за Ботев Пловдив" излезе днес с декларация, в която изразяват своето обезпокоение от решенията, взети на Акционерното събрание на клуба вчера. Според организацията, председател на която е легендата на "канарчетата" Марин Бакалов, има неяснота и несигурност около продажбата на клуба, като сегашните или бъдещите собственици се подиграват с феновете на отбора. Фондацията още веднъж предлага преговори за продажбата на клуба. Публикуваме цялата декларация:

Фондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912" изразява своето притеснение за продължаващата липса на яснота за собствеността на контролния пакет акции на ПФК Ботев Пловдив АД.

Дали умишлено или не са допуснати грешки при свикването на вчерашното акционерно събрание? Дали начинът, по който се/не се проведе това събрание, е напълно законен?

Новият или стар собственик трябва да е готов да носи отговорност и да не се подиграва с играчите и феновете!

Фондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912" е легитимно юридическо лице, ние не се крием и сме готови да седнем на масата за преговори, защото не ни е все едно, какво става с нашия любим отбор - спортна емблема на град Пловдив!




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).