Вратар на Локо почна проби в Дженоа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:19 / 21.02.2017
3064
Вратарят от юношеската школа на Локомотив (Пловдив) Стефан Дафовски започна от днес проби в италианския елитен клуб Дженоа.

Дафовски, който е роден през 2000-ата година, пристигна вчера в италианския град Генуа заедно с мениджъра си Антъни Раво и ще тренира до петък.

Рано сутринта Дафовски беше привикан в медицинския център за пълни изследвания, а след обяд се включва в заниманията.

Пробите ще бъдат само и единствено със старшата възраст на Дженоа (до 19 години) - момчета с две години по-големи от Стефан. За него това не е нещо ново, а и след като се прибере, ще се присъедини към мъжкия отбор на Локомотив (Пловдив).

Генуезците търсят вратар за тази своя формация и се надяват, че високият 195 сантиметра пловдивчанин ще бъде играчът, който им трябва.

"Искам да изкажа специални благодарности на Локомотив (Пловдив) и специално на члена на управата Росен Коруев, който помогна с бързото придвижване на документите по пътуването и за оторизацията от името на клуба. Всички се надяваме, че Стефан ще се представи на добро ниво и ще защити българската вратарска школа, добави още агентът на играча.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).