Бъдеща волейболна майка спечели награда от мач на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:44 / 20.02.2017
2438
По време на мача между Марица (Пловдив) и Раковски (Димитровград) от Националната волейболна лига за жени, игран в събота в зала Пловдивски университет, отново бе проведена томбола и един от зрителите спечели с билета си страхотна награда.

Това бе Александра Арабаджиева, която беше дошла в залата с малкия си син Виктор, на две години и половина. Александра сподели пред клубния сайт на маричанки, че от известно време е редовен зрител на мачовете на Марица, защото така иска отсега да запали детето си по волейбола.

Наградата за Александра е оригинален анцуг, специално брандиран за ВК Марица, в размер по избор на късметлийката.

Традицията един щастливец с билет от трибуните да получава награда ще продължи и при следващите домакинства на жълто-сините в Националната волейболна лига, Томбола ще се проведе и този четвъртък, 23 февруари, по време на мача с Казанлък Волей (Казанлък) в зала Пловдивски университет.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).