Ботев показа на Чандъров как се играе футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:11 / 14.02.2017
4110
Ботев U15 постигна разгромна победа с 3:0 над столичния Септември във втория си мач на турнира Балканика къп. Двубоят се игра на изкуствения терен в Сандански и премина под тоталната доминация на "жълто-черните".

Plovdiv24.bg припомня, че собственик на Септември е бившият финансов благодетел на Ботев Румен Чандъров.

Момчетата на Иван Гешев контролираха случващото се през цялото игрово време, като освен отбелязаните три гола изпуснаха една дузина положения пред противниковата врата.

В 26-ата минута Аспарух Славов изведе Даниел Иванов по десния фланг, нападателят навлезе към наказателното поле и с точен удар изведе "канарчетата" напред - 1:0.

В 52-ата минута Мартин Русев пусна извеждащо подаване към Мерт Салимехмед, крилото се откъсна от отбраната и шутира. Вратарят на Септември изби, но капитанът Иво Казаков с глава прати кълбото в мрежата за 2:0.

Жълто-черните стигнаха до трети гол в 60-ата минута, когато Мерт Салимехмед с диагонален удар фиксира крайното 3:0.

По този начин "канарчетата" записаха втора поредна победа и практически си осигуриха място на полуфиналите. В сряда сутринта момчетата на Иван Гешев излизат срещу Малеш (Микрево) в последен мач от груповата фаза.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).