Проблем в Локо! Няма свободен терен за тренировки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:13 / 13.02.2017
4919
Спортно-техническият щаб на Локомотив е изправен пред неочакван проблем. Черно-белите не могат да намерят подходящ терен, където да тренират до първия пролетен мач срещу верея, който е другия понеделник в Стара Загора, научи Plovdiv24.bg.

В момента на Лаута е напълно изчистено помощното игрище, известно повече с прозвището Кошарата. На него обаче не може да се тренира в следващите 10-ина дни, защото е пръскано с препарати за подсилване на тревните чимове. Именно на Кошарата се готвиха днес черно-белите, но заниманието бе изцяло без топка, включващо само бегови упражнения.

"Навсякъде всеки отбор си пази терените. Дори в близките села около Пловдив. Но ще се помъчим да намерим къде да тренираме. Доколкото разбирам, ръководството прави всичко възможно да намери най-добрите условия. Но сега не мога да ви кажа къде ще се провеждат заниманията. Те ще са следобед, но ще уточняваме мястото в последния момент. Изключвам вариант изкуствения терен на Лаута", заяви по този повод наставникът на Локомотив Едуард Ераносян.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).