Номинации за Футболист на Пловдив 2008: Илиян Гаров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 18.12.2008
3451
За четвърта поредна година читателите на Plovdiv24.bg избират "Футболист на Пловдив". Всички желаещи да гласуват ще имат тази възможност до началото на януари, когато ще бъдат обявени резултатите. Както всяка година номинирахме по четирима играчи на елитните Ботев и Локо и по два на втородивизионните Спартак и Марица.

В поредица от статии ще ви представим кратка визитка на номинираните и мненията на следящи от близо изявите им специалисти, като целта е тази информация да улесни избора ви за "Футболист на Пловдив 2008".

Илиян Гаров (Ботев)
Илиян Гаров затваря една от най-успешните си години, като показва сериозен напредък. Той успя да се пребори за капитанската лента и вече е един от лидерите на Ботев. Гаров е записал общо 28 мача, в които има 3 жълти картона. През годината защитникът не успя да се разпише нито веднъж.

Специалистът коментира:
Илиян Радков (в. „7 дни спорт"): Пренебрегнатия преди години от треньорите в Локо Пд настоящ капитан на "канарчетата" Илиян Гаров постигна една своя детска мечта, а именно да играе в Ботев. Илиян Гаров е твърд титуляр и човекът, който вдъхва сигурност в центъра на отбраната на "канарчетата". Благодарение на проявения от него характер и сърцата игра от лятото заслужи капитансската лента. При всички статични положения се вкючва напред и много често се озовава в изгодни положения за отбелязване на голове. Гаров беше един от най-добре представилите се футболисти по време на контролите в Италия през лятото. Сърцатият бранител дори направи добро впечатление на треньора на Катания Валтер Дзенга. В Пловдив на мача срещу ЦСКА бяха дошли пратеници на Виченца и Дженоа, за да го наблюдават, но той не игра заради контузия.

Иван Панчов (пресаташе): Показа стабилни игри, както и през миналия шампионат. Като цяло един от най-постоянните футболисти в отбора на Ботев въпреки протеворечивия сезон за канарчетата. Неизменен титуляр в защитата на тима. Има обаче по-голям потенциал, който вероятно ще разкрие през пролетта.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).