Минев обмисля офертата на ЦСКА до петък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:29 / 16.12.2008
3978
ЦСКА и Йордан Минев ще мислят дали да си кажат „Да" до петък. Днес двете страни отново преговаряха, като на този етап не са стигнали до окончателна договорка. Армейците са предложили оферта на Минев, която той първоначално не е одобрил. Същевременно самият футболист и мениджърът му Георги Градев са обявили условия, които биха удовлетворили Минев.

Така двете страни ще умуват до петък преди да седнат на нови преговори и да се стигне до евентуално компромисно решение.

Според запознати една от причините Минев да не избързва с отговора си са завишените финансови условия, които му предлага Ботев. Именно заради това близнакът все още не е решил дали да облече червената фланелка.

Ако Йордан Минев подпише с ЦСКА, на поста десен защитник се събират общо трима футболисти - той, Йордан Тодоров и Павел Виданов. Преди няколко седмици стана ясно, че „червените" проявяват интерес и към Георги Мечечиев от Локомотив Пловдив, но той явно остава резервен вариант, ако Минев откаже, а Данчо Тодоров бъде продаден.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).