Задържат Минев в Ботев с нов договор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:19 / 16.12.2008
2520
Ботев и ЦСКА ще водят битка за десния бек Йордан Минев. Червените отправиха оферта за играча, от своя страна пловдивчани са решени да го задържат. За целта новите шефове са предложили нов договор на Минев, който е с много по-добри финансови параметри от настоящия.

Президентът на ЦСКА Александър Томов и все още действащият на Ботев Димитър Христолов вчера трябваше да се срещнат и да преговарят за трансфера. Самият играч също бе на Армията. Преговорите обаче се отложиха заради спешна среща на Томов с бъдещите нови собственици на ЦСКА. На разговорите ще присъства и мениджърът на Минев Георги Градев.

- Ще видим какво е предложението на ЦСКА, защото все още не знаем точната оферта - обясни Градев. - Ботев обаче излезе с ново, изключително високо предложение към Данчо. То ще конкурира сериозно това на ЦСКА. Така че Минев ще има възможност да избира между двете оферти. Очаква се новото предложение на Ботев за заплатата да се изразява в петцифрена сума. Минев и в момента е най-високоплатеният футболист в отбора. Заради лоялността на универсалния футболист, проявена лятото, все още действащият президент на пловдивчани Димитър Христолов обеща да не му създава проблеми при изгодна оферта. Според информациите от стадион "Христо Ботев" Христолов има договорка с новите собственици да запази трансферните права върху футболистите.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).