Бразилските "черешки" в селекцията на Ботев още мотаят ръководството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 26.01.2017
3618
Бразилските нападатели Алдаир да Силва и Фернандо Виана продължават да размотават Ботев Пловдив. Двамата трябваше вече да са се присъединили към тренировките на канарчетата в Турция.

Вместо това те са обявили, че ще пристигнат в югоизточната ни съседка най-рано в събота. Треньорът Николай Киров се надяваше те да са на негово разположение за контролата с Покси - този тим е на осмо място в унгарското първенство. Спарингът е в събота, 28 януари.

Бразилците твърдят, че се намират в добро физическо състояние и бързо ще влязат в час, информира "Тема спорт". През миналата година те носиха екипа на втородивизионния Жоинвил.

Евентуалното ново попълнение Виана се счита като "черешката на тортата" в селекцията на Ботев.

Засега жълто-черните не успяват да финализират преговорите и за идването под наем на Антонио Вутов. Офанзивният халф е собственост на италианския елитен Удинезе, но играе като преотстъпен в третодивизионния Лече. Онзи ден от Ботев обявиха, че имат уверенията на юношата на Левски, че неговото желание е да облече екипа на канарчетата, за да играе редовно.

Разговорите с Удинезе и Лече обаче се оказаха доста по-трудни, отколкото шефовете на пловдивчани очакваха.

Утре пък в Ботев очакват отговор от Лудогорец дали са склонни да пуснат под наем в Коматево централния защитник Георги Терзиев. Бранителят е силно желан от Николай Киров. През есента играчът много рядко успяваше да влезе в групата на разградчани.

През пролетта бившият национал надали също ще успее да се пребори с конкуренцията на Козмин Моци, Хосе Паломино и Игор Пластун. Ботев вече успя да се подсили с двама играчи.

Клубът взе вратаря Иван Чворович, който се раздели с Левски, и Лазар Марин, който през есента бе част от втория отбор на ЦСКА.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).