Томов провалил преговорите между ЦСКА и Минев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:38 / 15.12.2008
2692
Десният бранител на Ботев Пловдив Йордан Минев е все по-близо до договор с шампиона ЦСКА, но все още двете страни се разминават. Пазарджиклията бе днес на стадион "Българска армия" в компанията на президента на "канарчетата" Димитър Христолов, съотборника си Дормушали Саидходжа и агента на нападателя Емил Данчев. Исканият от Виченца, Дженоа и Салернитана футболист съобщи преди няколко дни, че предпочита да остане в България, ако ще играе за "червените", вместо да ходи под наем за шест месеца на Апенините.

Минев е изключително доволен от възможността да работи със специалист като Димитър Пенев, който лично настоя пред ръководството трансферът да се оъществи още през зимата.

Вчера изпълнителният директор на Ботев Борислав Димитров обяви, че националът остава на стадион "Христо Ботев" и през пролетта, но днес Минев, чийто брат близнак играе в Левски, бе на "Армията", за да преговаря за личните си условия. До преговори не се е стигнало, след като президентът Александър Томов имал неотложна работа и не се явил на срещата. Така се очаква 28-годишният играч да се срещне с шефовете на ЦСКА в края на седмицата и ако се договорят за личните условия да подпише договор за 3,5 години.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).