Вратар на Ботев към бивш съотборник: Мишок!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 24.01.2017
4726
Новият вратар на Ботев (Пд) Иван Чворович явно не може да забрави враждата си с титулярния страж на Левски Боян Йоргачевич, с когото бяха съотборници. В началото на годината първият разтрогна договора си със столичани и премина в Ботев (Пловдив).

Иван обяви, че е решил да си тръгне заради конфликт със сънародника си. Чворович разкри, че не е имал проблеми с никого друг на "Герена", а разпрата му с Йоргачевич датира още преди двамата да се съберат в една съблекалня. Затова и е преценил да си тръгне.

В интервю за предаването "Спорно за спорта" по телевизия BiT Чворович отиде по-далеч и нарече бившия си съотборник "мишок".

"Да ти кажа честно, за този мишок не искам да говоря нищо. Така е, заради него си тръгнах от там. Мишок, да! Няма значение дали прави интриги в отбора или нещо друго. Дай да приключим темата, че започнах да се ядосвам. Няма значение. Не искам да говоря повече за него", казва бившият страж на Миньор (Перник).

Чворович няма официален мач в "А" група от близо 2 години насам, като с екипа на Левски изигра едва един двубой, но за Купата на България, припомня Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).