Марица призова пловдивчани за подкрепа в Колодрума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:38 / 23.01.2017
8285
Волейболен клуб Марица призова пловдивчани за подкрепа в предстоящия мач-реванш срещу италианския Унет Ямамай от втория по сила европейски клубен турнир - за Купата на ЦЕВ, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Жълто-сините дадохе днес съвместна пресконференция в Община Пловдив, в която участие взеха заместник-кметът Георги Титюков, мениджърът на ВК Марица Борис Халачев, пресаташето на клуба Николай Марков, старши-треньорът Иван Петков, капитанката Радосвета Тенева и диагоналът Габриела Цветанова.

Двубоят между Марица и Унет Ямамай е на 25 януари (сряда) от 18:30 часа в зала Колодрума. В първия мач пловдивчманки отстъпиха с 1:3 гейма и сега трябва да гонвят победа с 3:0 или 3:1, за да стигнат до "златен гейм". В него се играе до 15 точки и победителят печели сблъсъка.

"Използвам момента, за да призова всички пловдивчани, които обичат спорта, да ни подкрепят в сряда от 18,30 часа в Колодрума. Надяваме се да направим всичко възможно, за да стигнем до "златен гейм" - да го спечелим и да продължим напред", заяви мениджърът на Марица Борис Халачев.

"Имаме сили и качества, за да отстраним Ямамай. Това е мач, който ще ни остави в Европа и ще ни донесе много дивиденти - за нас като клуб и за Пловдив", допълни и наставникът на отбора Иван Петков.

Информация за цени и продажба на билетите може да си припомните тук!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).