Футболистите на Марица получиха заплати преди Коледа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 15.12.2008
1034
Футболистите и треньорите на Марица напълниха джобовете си преди коледно-новогодишните празници. Всички играчи и треньори минаха през клубната каса и получиха редовните си заплати за месеца и спокойно излязоха в заслужена ваканция.

Въпреки лошия старт през есенния полусезон маричани успяха да съберат 13 точки в актива си от 4 шампионатни победи и две равенства. Освен това кършиякалии достигнаха до престижен 1/8-финал в турнира за националната купа, където отпаднаха от настоящия носител на трофея Литекс (Ловеч).

Момчетата на старши треньора Манол Георгиев направиха последната си тренировка в петък и вече запразниха. Наставникът разпусна маричани в коледно-новогодишна ваканция, която ще трае около един месец. 36-годишният спец събира отново отбора на 15 януари за началото на зимната подготовка.

Ръководството на кършиякалии обмисля няколко варианта за подготвителни зимни лагери, но до момента все още не е решило къде точно ще се проведат те.

Междувременно след като уговори контролен мач срещу елитния Локомототив (Пловдив), изпълнителният директор на Марица Георги Фиданов успя да договори още един спаринг срещу професионален отбор по време на зимната предсезонна подготовка. Съперник на жълто-сините ще бъде ФК Свиленград 1921, а мачът е планиран да са играе за 14 февруари.

Както е известно 4 дни по-късно - на 18-ти маричани, ще се пробват срещу срещу Локомотив (Пд).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).