За четвърта поредна година избирате „Футболист на Пловдив”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:11 / 13.12.2008
7029
За четвърта поредна година посетителите на Plovdiv24.bg ще имат възможността да изберат най-добрия футболист в Пловдив за изминалата година. Това ще стане чрез гласуване в анкетата, която се намира в дясната част на спортната секция на сайта.

За да бъдем максимално обективни и минимално пристрастни спазваме традицията от миналата година да номинираме по четирима футболисти от елитните Ботев и Локомотив и по двама от втородивизионните Марица и Спартак.

За да са максимално достоверни резултатите, гласуването е ограничено по веднъж от компютър. Освен това всеки глас изисква потвърждение по e-mail. Сред номинираните попадат футболисти, играли в пловдивските отбори през цялата година.

Припомняме Ви, че миналата година приза грабна Георги Христов, през 2006-та отличието заслужи Костадин Видолов, а година по-рано Иван Площаков.

За улеснение в избора ви, очаквайте от утре поредица статии, свързани с номинираните футболисти. Утре ще представим кратка визитка на участниците в анкетата и мнението на водещи пловдивски специалисти и журналисти за представянето им през сезона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).