Клубове от Англия и Италия наблюдават талантлив вратар на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:32 / 04.01.2017
3882
Двама български млади вратари ще получават ръкавици от специализирана в тази област световна фирма, съобщи мениджърът Антъни Раво.

Става дума за Цветелин Енчев, който пази на вратата на Дунав (Русе) в юношеските гарнитури U15 и U17, както и за стража на Локо (Пд) Стефан Дафовски, част от тима за юноши младша възраст на "смърфовете".

Енчев беше викан на регионалните лагери на набор 2002. Първата стъпка на сътрудничеството е той и Дафовски да получат няколко комплекта ръкавици, с които да играят през пролетния дял на първенствата.

"Ние сме в постоянни разговори с Кевин Белиар от въпросната компания за едно бъдещо партньорство за млади и обещаващи футболни вратари. В компанията имат сериозен интерес към Цветелин и Стефан, защото след изгледаното видео се убедиха, че те показват потенциал. А и двамата са наблюдавани от клубове в Англия и Италия", коментира още Антъни Раво, цитиран от БТА.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).