Треньорът на Академик: Имаме проблем с мачовете извън Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 30.12.2016
2970
Треньорът на баскетболния Академик Бултекс 99 (Пловдив) Асен Николов отправи критика относно мотивацията на неговите възпитаници в мача срещу Балкан, който пловдивчани загубиха в Ботевград с 20 точки разлика.

Ето какъв бе коментарът на Асен Николов:

"Искам първо да поздравя отбора на Балкан. Момчетата си заслужиха победата. Бяха доста мотивирани и напълно заслужено ни победиха. Бях сигурен, че някъде ще изиграем слаб мач, имайки предвид, че в гостуванията не играем добре. За мен загубата не е чак толкова голяма изненада, по-изненадан съм от разликата и от това, че в нито един момент на мача не показахме нашия хъс и енергия, с които побеждавахме в другите мачове".

"Няма нужда да гледам статистиката. Изглеждахме без енергия, нямахме този хъс да се борим за всяка топка и оттам изпуснахме и много борби в нападение и много грешки на бързите атаки. Това е, което ме притесни повече в мача".

"Казах, че през този сезон играем всеки мач за победа и така се мотивираме. Сигурен съм, че ще имаме колебливи изяви. Нов отбор сме, все още трупаме опит. Проблем се оказват гостуванията извън Пловдив, но тази година се вижда, че това е проблем на всички отбори. Трябва да намерим вътрешна мотивация в нас като треньори и самите играчи в себе си, за да започнем да побеждаваме и навън."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).