Левски почна преговори с Майнц, поиска Неделев още сега (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:38 / 29.12.2016
9041
Ръководството на Левски е влязло в контакт с германския Майнц 05, за да пробва да привлече Тодор Неделев, който в момента играе под наем в Ботев (Пд). В разговорите участва и директорът на ДЮШ от Герена Даниел Боримиров, който прекара голяма част от кариерата си в германския футбол.

Любопитното е, че за привличането на Тодор Неделев са посъветвани селекционерът Георги Чиликов и мажоритарният акционер в клуба - Спас Русев.

"Сините" искат да привлекат 23-годишния техничар, ако е възможно, още през този трансферен прозорец, но подобна сделка няма да е никак лесна, предвид по-сложната ситуация около футболиста, в която напрактика са намесени три страни, твърди Топспорт.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Тодор Неделев има договор с Майнц до 30 юни 2018 година. Контрактът за преотстъпването му в Ботев пък е до юни 2017 година.

В началото на декември халфът заяви пред нашата камера къде желае да продължи кариерата си.

Припомнете си какво каза тогава Тодор Неделев в прикаченото видео!




Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).