Фенове на Локо връчиха почетен плакет на връстник на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:20 / 22.12.2016
2267
Привърженици на Локомотив Пловдив от "Организация Трибуна Спортклуб" засвидетелстваха уважение към един от връстниците на любимия им клуб - Христо Андонов. Феновете връчиха посетиха ветерана в дома му и му връчиха почетен плакет.

Ето какво гласи съобщението на Организация Трибуна Спортклуб:

Бихме искали да ви представим един отглас от тазгодишната "Черно-бяла Коледа". Нейният сценарий предвиждаше засвидетелстване на уважение към Христо Андонов - роден през 1926 г., връстник на клуба ни. Играч от представителния тим на Локомотив през първата половина на 50-те години, той понастоящем е най-възрастният състезател, защитавал на терена клубната чест.

Сред почетните гости на почти всяка "Черно-бяла Коледа", за съжаление, тази година обективни обстоятелства препятстваха присъствието на г-н Андонов в Градския дом на културата - въпреки огромното му желание за това.

Вчера обаче той бе посетен в дома си от представител на Организация "Трибуна Спортклуб", който му връчи почетен плакет. Подготвен бе и друг подарък, календар на Локомотив Пловдив за 2017 г. - за какъвто г-н Андонов специално помоли в телефонен разговор.

Изказвайки своето уважение, Организация "Трибуна Спортклуб" от сърце пожелава на г-н Андонов крепко здраве и още дълго да бъде радван от изявите на Локомотив!

Подготвили сме няколко снимки, които ще споделим с вас в днешният ден, с които бихме искали да покажем моменти от състезателния път на Христо Андонов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).