Минев, Божков и Величков остават в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 09.12.2008
7185
Йордан Минев остава в Ботев. Това съобщи самият футболист. Към него проявяваха интерес италианските клубове Дженоа и Виченца.

"От Дженоа никой не ме е потърсил, имаше вариант да отида на проби във Виченца. Отказах, защото не съм за проби. При това положение почти сигурно ще остана да играя в Ботев", уточни Йордан Минев, който е сред водещите футболисти на "канарчетата" през последните години.

Той добави, че е получил уверение от новото ръководство на Ботев, че ще бъде изграден много силен отбор още за пролетния полусезон на "А" група с привличането на класни играчи. Защитникът Величко Величков към когото интерес проявяват австрийските Рапид (Виена) и ЛАСК (Линц), също не е получил официална покана и стои в Пловдив.

Голяма е вероятността той да остане в "жълто-черния" тим, както и друг бранител Даниел Божков, спряган за отбори от Италия и Гърция. Шефовете на Ботев ще проведат и специален разговор с голмайстора Дормушали Саидходжа, който иска да премине в ЦСКА.

Началниците ще се опитат да склонят нападателя да остане с предложение за нов договор със значително увеличена заплата. До края на седмицата ще бъдат изплатени всички дължими заплати и премии на футболистите, треньорите и служителите на Ботев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).