Нещастен мач за Локо - две греди, отменен гол и вратарска грешка за 1:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:53 / 14.12.2016
9452
Локомотив завърши 1:1 срещу Славия в последния си мач за 2016 година, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кирил Котев (9) се разписа за черно-белите, а бившият халф на Ботев Божидар Васев (43) вкара за Славия след грешка на вратаря Харуби.

По този начин "смърфовете" останаха на 5-о място в класирането с актив от 30 точки.

Черно-белите превъзхождаха съперника си, но бяха преследвани от малшанс. На два пъти гредите помогнаха на Славия. В края Дани Кики вкара втори гол, който странно бе отменен от съдията.

Локо откри резултата още при първата си ситуация в 9-ата минута. Това стана след центриране от корнер, при което Кирил Котев надскочи противниковата отбрана и засече с глава за 1:0.

20 минути по-късно домакините пропуснаха отлична възможност за удвояване, след като шут на Димо Бакалов срещна напречната греда.

Две минути преди почивката Божидар Васев стреля от границата на наказателното поле, при което Ел Харуби не успя да се начесидокосне топката, но я изпусна и тя влезе в очертанията на вратата.

В 60-ата минута Дани Кики стреля силно, но вратарят Стергиакис изби топката, която след това удари гредата за втори път в мача.

Две 100-процентови ситуации за гол пропиля влезлият на смяна Парвиз Умарбаев. При първата той не уцели вратата от 3-4 метра, а при втората шутира право в ръцете на вратаря на Славия.

Пет минути преди края Петко Христов от гостите получи втори жълт картон и съответно червен, заради нарушение срещу Димо Бакалов на границата на наказателното поле. При изпълнението на пряк свободния удар Мартин Камбуров не успя да прати топката в мрежата.

В добавеното време Дани Кики получи пас отдясно, овладя топката и я шутира в мрежата, но последва сигнал на Ивайло Стоянов - Сватбата за игра с ръка.

Локо игра в състав:

Ясен Ел Харуби, Веселин Марчев, Кирил Котев, Павел Виданов, Иван Горанов, Мигел Луке (55- Парвиз Умарбаев), Ванчо Траянов, Димитър Велковски (70- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов, Дани Кики, Мартин Камбуров.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).