Джуджето: Да не се заблуждаваме! Не трябва да хвърчим из облаците!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:55 / 09.12.2016
3033
Треньорът на Нефтохимик Христо Янев - Джуджето обяви, че не трябва футболистите му да хвърчат в облаците и да се заблуждават от победата, която постигнаха над Ботев. Според специалиста трудното тепърва предстои.

Ето какво каза Христо Янев след разгрома с 4:0 над пловдивчани:

"Днес отборът показа лице, което искаме да виждаме във всеки един мач. Видяхме желание и самочувствие, за което мога да поздравя момчетата".

"Мисля, че имаме достатъчно качества и достатъчно футболисти, с които да вдигнем нивото. Всичко опира до личната мотивация на всеки един от нас. Но не трябва да се заблуждаваме. Не може да хвърчим из облаците за това, което сме направили, защото трудното тепърва предстои".

"Трябва да изградим стил и начин на поведения на терена - върху това работим. Предстои ни мач с Левски, в който всичко може да се случи. Подхождаме с респект към противника, който е един от фаворитите в първенството, но дотам".

"Единственият начин" за Христо Янев е да работи и да се труди. Написах книгата, защото имах време и следвах моята мечта. Чакам резултатите от курса за лиценз Про, надявам се от този курс да излязат много кадърни треньори".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).